Vi drivs av samhällsengagemang och värdesätter kraften i samtalet!

Greatness PR är en fullservicebyrå inom kommunikation och består i dag av rutinerade och uppskattade rådgivare som rör sig säkert mellan långsiktiga strategier och hands-on operativa uppdrag.

Vi verkar gränsöverskridande inom näringsliv, kultur, politik och akademi. Dessa fyra pelare utgör tillsammans möjligheterna i samtalet och ligger till grund för allt vi gör på företaget. Vi har själva, och tillsammans med våra kunder och samarbetspartners, utvecklat metoder och format för företag och organisationer att diskutera samhällsfrågor på ett uppriktigt och genomtänkt sätt.

Kommunikationsstöd

Vi värdesätter kraften i samtalet. Med vår stora erfarenhet och kompetens av kommunikativ rådgivning vägleder vi er i ert arbete, och erbjuder kommunikationsstrategier skräddarsydda för just er. 

LÄS MER

Vi tillhandahåller strategisk kommunikation, CSR, varumärkesbyggande och krishantering, och kan också vara ett kreativt stöd i olika projekt. Vi anpassar allt utefter era kvalifikationer och önskemål - stora som små. Genom rådgivning, omsorgsfull planering och tydliga mål blir realiseringen av strategierna enklare, och tillsammans kan vi lyfta ert företag till dess fulla potential. 

STÄNG
Almedalen

Public Affairs

Public Affairs handlar om omvärldsrelationer. Verksamhetsfältet är mycket brett och möjligheterna att ta plats i det ständigt pågående samhällssamtalet är stora. Vi tillhandahåller strategi, verktyg, analyser och kontakter för att etablera och främja er position i samhället.

LÄS MER

Vi tillhandahåller strategi, verktyg, analyser och kontakter för att etablera och främja er position i samhället. Utifrån era målsättningar och önskemål skräddarsys strategier för hur målen på bästa sätt ska uppnås. Vi identifierar målgrupper och trender, utformar budskap anpassade för ert unika syfte, och bidrar med råd och stöd som gynnar er ställning på den politiska arenan.

STÄNG

Sociala medier

Hur man hanterar organisationens sociala mediekanaler är ibland som att vandra i ett gränsland mellan det personliga och företagsmässiga. Vi hjälper dig att sätta tonen. 

LÄS MER

MyNewsDeskTwitterFacebook

Vi erbjuder rådgivning kring hur ni bör prioritera er närvaro på olika sociala medieplattformar, så som exempelvis Facebook, Instagram och Twitter. Vi kan även bistå med utbildningar inom sociala medier, samt krishantering, analyser och rapporter av er sociala medieprofil.

STÄNG

Omvärldsbevakning

Att ligga steget före och hålla sig à jour med sin omvärld är en viktig del för en organisation, men det är oftast resurskrävande. Våra analytiker hjälper er att sondera terrängen inom era områden, specifika frågor eller ämnen, konkurrenter och marknadsförändringar. Vi har gedigen erfarenhet av omfattande research och erbjuder analyser och rapporter efter era önskemål.

STÄNG
Fotograf i Almedalen

Medierelationer

Pressarbete är en viktig del i att kommunicera era nyheter till den breda allmänheten. Vi besitter goda kunskaper om hur nyhetsredaktioner arbetar och hur nyheter skapas.

LÄS MER

Med vår kunskap hjälper vi er med presshantering, medierelationer och medielistor skräddarsydda efter era önskemål. Medierelationer och presshantering är ett hantverk och genomförandet är unikt för varje tillfälle. Att hantera media och bli intervjuad kan ibland kännas som ett skådespel och det är inte alltid så lätt. Därför erbjuder vi medieträning för era talespersoner. 

STÄNG
St Hansplan

Almedalsveckan

Sedan flera år har vi en tongivande roll i en av Sveriges viktigaste opinionsarenor – Almedalsveckan i Visby. Vi har funnits på plats sedan företaget startade och aktivt deltagit i den utveckling som skett under många år.

LÄS MER

Almedalsveckan är den perfekta demokratiska arena för att lyfta viktiga frågor för din organisation. Rundabordssamtal med handplockade gäster, enskilda möten med beslutsfattare, gränsöverskridande workshops och samtal, seminarier och debatter är några format som vi arrangerar. Vi är specialister på Almedalen och utarbetning av koncept för samhällsengagemang och relationer.

STÄNG

TEDxAlmedalen

För sjätte året i rad arrangerar Greatness nu TEDxAlmedalen – ett event som är flerfaldigt utnämnt till det bästa arrangemanget under Almedalsveckan. 

LÄS MER

Temat för år 2015 kallas ”Sliding Doors” och handlar om de val vi medvetet och omedvetet gör, och hur dessa val kan påverka våra liv. Mer information finner du här.

STÄNG

Great Talk

Great Talk™ är en metod som tar tillvara den expertis som alla deltagare i rummet sitter på. Metoden bygger på dialog och tillvaratagande. Alla har idéer och insikter om en utmaning som är konkret och relevant för flera aktörer och aktuell. Målet med Great Talk™ är att idéerna följs upp för att dessa kan leda till nya insikter, nya relationer och nya affärer.

STÄNG