Vi drivs av samhällsengagemang och värdesätter kraften i samtalet!

Greatness PR är en fullservicebyrå inom kommunikation och består i dag av rutinerade och uppskattade rådgivare som rör sig säkert mellan långsiktiga strategier och hands-on operativa uppdrag.

Vi verkar gränsöverskridande inom näringsliv, kultur, politik och akademi. Dessa fyra pelare utgör tillsammans möjligheterna i samtalet och ligger till grund för allt vi gör på företaget. Vi har själva, och tillsammans med våra kunder och samarbetspartners, utvecklat metoder och format för företag och organisationer att diskutera samhällsfrågor på ett uppriktigt och genomtänkt sätt.

Rådgivning

Vi värdesätter kraften i samtalet. Med vår stora erfarenhet och kompetens av kommunikativ rådgivning vägleder vi er i ert arbete, och erbjuder kommunikationsstrategier skräddarsydda för just er. 

LÄS MER

Vi tillhandahåller strategisk kommunikation, CSR, varumärkesbyggande och krishantering, och kan också vara ett kreativt stöd i olika projekt. Vi anpassar allt utefter era kvalifikationer och önskemål - stora som små. Genom rådgivning, omsorgsfull planering och tydliga mål blir realiseringen av strategierna enklare, och tillsammans kan vi lyfta ert företag till dess fulla potential. 

STÄNG
Almedalen

Public Affairs

Public Affairs handlar om omvärldsrelationer. Verksamhetsfältet är mycket brett och möjligheterna att ta plats i det ständigt pågående samhällssamtalet är stora. Vi tillhandahåller strategi, verktyg, analyser och kontakter för att etablera och främja er position i samhället.

LÄS MER

Vi tillhandahåller strategi, verktyg, analyser och kontakter för att etablera och främja er position i samhället. Utifrån era målsättningar och önskemål skräddarsys strategier för hur målen på bästa sätt ska uppnås. Vi identifierar målgrupper och trender, utformar budskap anpassade för ert unika syfte, och bidrar med råd och stöd som gynnar er ställning på den politiska arenan.

STÄNG
Fatime Nedzipovska

Almedalstipendiet

Almedalsveckan, Sveriges största plattform för demokratiska samtal och möten, växer ständigt. Men vi känner att alla delar av samhället inte alltid är representerade under veckan. Det är därför vi instiftade Almedalstipendiet, för att främja mångfald och förstärka underrepresenterade röster i Almedalsbruset.

LÄS MER

En gränsöverskridande och inflytelserik jury samt förra årets vinnare av stipendiet, utser tillsammans med oss vilken organisation eller person som blir årets stipendiat. Almedalstipendiet omfattar förutom rådgivning och projektledning från oss även resa och boende.

2014 års stipendiat – Fanzingo

2015 års stipendiat – Brightful

Vill du tipsa oss om en person eller organisation som ni tycker ska få Almedalstipendiet, kontakta oss på info@greatness.se                   

STÄNG

Great Talk

Great Talk™ är en metod som tar tillvara den expertis som alla deltagare i rummet sitter på. Metoden bygger på dialog och tillvaratagande. Alla har idéer och insikter om en utmaning som är konkret och relevant för flera aktörer och aktuell. Målet med Great Talk™ är att idéerna följs upp för att dessa kan leda till nya insikter, nya relationer och nya affärer.

STÄNG

Sociala medier

Hur man hanterar organisationens sociala mediekanaler är ibland som att vandra i ett gränsland mellan det personliga och företagsmässiga. Vi hjälper dig att sätta tonen. 

LÄS MER

MyNewsDeskTwitterFacebook

Vi erbjuder rådgivning kring hur ni bör prioritera er närvaro på olika sociala medieplattformar, så som exempelvis Facebook, Instagram och Twitter. Vi kan även bistå med utbildningar inom sociala medier, samt krishantering, analyser och rapporter av er sociala medieprofil.

STÄNG
Fotograf i Almedalen

Medierelationer

Pressarbete är en viktig del i att kommunicera era nyheter till den breda allmänheten. Vi besitter goda kunskaper om hur nyhetsredaktioner arbetar och hur nyheter skapas.

LÄS MER

Med vår kunskap hjälper vi er med presshantering, medierelationer och medielistor skräddarsydda efter era önskemål. Medierelationer och presshantering är ett hantverk och genomförandet är unikt för varje tillfälle. Att hantera media och bli intervjuad kan ibland kännas som ett skådespel och det är inte alltid så lätt. Därför erbjuder vi medieträning för era talespersoner. 

STÄNG
St Hansplan

Almedalsveckan

Sedan flera år har vi en tongivande roll i en av Sveriges viktigaste opinionsarenor – Almedalsveckan i Visby. Vi har funnits på plats sedan företaget startade och aktivt deltagit i den utveckling som skett under många år.

LÄS MER

Almedalsveckan är den perfekta demokratiska arena för att lyfta viktiga frågor för din organisation. Rundabordssamtal med handplockade gäster, enskilda möten med beslutsfattare, gränsöverskridande workshops och samtal, seminarier och debatter är några format som vi arrangerar. Vi är specialister på Almedalen och utarbetning av koncept för samhällsengagemang och relationer.

STÄNG

TEDxAlmedalen

TEDxAlmedalen arrangeras som ett midnattseminarium i Greatness PRs egna trädgård under Almedalsvecka. Platsen har, av organisationen TED, blivit utnämnd till en av de vackraste TEDx scenerna i världen och seminariet är flerfaldigt utnämnt till ett av de bästa arrangemange under Almedalsveckan.

LÄS MER

TEDx drivs i en anda om idéer värda att sprida. TEDx är en avknoppning från TEDTalks, TEDx arrangeras lokalt och i egen regi, en blandning av talare och TEDTalks filmer bidrar till att dela den TED-liknande upplevelsen. TEDxAlmedalen följer TEDx riktlinjer och är icke kommersiellt, kostnadsfritt och opolitiskt.

 

Tidigare teman:

2015 Sliding Doors
2014 The Conversation
2013 Boundlessness
2012 The world is getting better
2011 The Doers
2010 How to get followers, fans and friends

Här kan ni läsa mer om alla tidigare och framtida TEDxAlmedalen seminarier

STÄNG

Omvärldsbevakning

Att ligga steget före och hålla sig à jour med sin omvärld är en viktig del för en organisation, men det är oftast resurskrävande. Våra analytiker hjälper er att sondera terrängen inom era områden, specifika frågor eller ämnen, konkurrenter och marknadsförändringar. Vi har gedigen erfarenhet av omfattande research och erbjuder analyser och rapporter efter era önskemål.

STÄNG